top of page

Hi. Welkom.

Waarschijnlijk heb je net mijn portfolio bekeken en misschien ben je nu dan wel nieuwsgierig naar het verhaal achter de maker. Ik ben Joyce, wonend in Amsterdam Oost en ben inmiddels ruim 13 jaar werkzaam als grafisch vormgever. Na mijn studies aan het Media College en Academie Artemis heb ik 6 jaar gewerkt als artdirector/ vormgever bij Studio100%. Waar ik werkte aan de vormgeving van het Nederlandse magazine Flow en later ook aan hun buitenlandse edities; Internationaal, Frankrijk en Duitsland. Sinds begin 2017 werk ik als freelancer voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Wat ik voor je kan betekenen

Werken aan ontwerpen met een flinke dosis liefde, aandacht, creativiteit en persoonlijkheid is wat mij het gelukkigste maakt. Het blijft elke keer een bijzonder proces; starten met een blanco document en eindigen met een papieren product wat je daadwerkelijk in je handen kan houden. Binnen dit proces breng ik met vormgeving alle elementen, als beeld, tekst en kleur, bij elkaar tot een inspirerend eindproduct. 

Daarnaast werk ik nauwkeurig, hou overzicht, ben flexibel, luister goed naar je wensen en weet je te verrassen met mijn ontwerpen. Ook goed om te weten... ik blijf altijd kalm. Dat komt in de wereld van deadlines goed van pas. Daarnaast heb ik veel ervaring op drukwerk gebied. Ook technisch ingewikkelde projecten met perforaties, stanslijnen, fluorkleuren, pop-ups of andere manieren van nabewerking kan je geheel aan aan mij overlaten.

Denk je nu: 'Dit klinkt goed'? Stuur me dan een mailtje en dan kunnen we binnenkort om (de digitale) tafel zitten.

Op mijn Instagram account vind je trouwens nog meer werk uit mijn portfolio.

  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
Hanke_Arkenbout_Photography_portretfotog
Hanke_Arkenbout_Photography_portretfotog
Hanke_Arkenbout_Photography_portretfotog
20180608_182930.jpg
Hanke_Arkenbout_Photography_portretfotog
Hanke_Arkenbout_Photography_portretfotog

fotografie portretten: hanke arkenbout

bottom of page