Hi. Welkom.

 

Op zoek naar een grafisch vormgever? Dat is mooi, want dat is precies wat ik doe. Ik ben Joyce (34) wonend in Amsterdam Oost en heb inmiddels ruime ervaring als grafisch vormgever. Na mijn studies aan het Media College en Artemis heb ik 6 jaar gewerkt als artdirector/vormgever bij een ontwerpstudio. Sinds begin 2017 werk ik als freelancer voor verschillende opdrachtgevers.

Wat ik voor je kan betekenen

Werken aan ontwerpen met een flinke dosis liefde, aandacht, creativiteit en persoonlijkheid is datgene wat mij het gelukkigste maakt. Dus ben je op zoek naar een vormgever om samen een boek, boekomslag, magazine, brochure, campagne, huisstijl, kalender, stationery, persbericht of uitnodiging mee te creëren... I'm your girl.

Ik werk nauwkeurig, hou overzicht, ben flexibel, luister goed naar je wensen en weet je te verrassen met mijn ontwerpen. Ook goed om te weten... ik blijf altijd kalm. Dat komt in de wereld van deadlines goed van pas.

Daarnaast heb ik veel ervaring op drukwerk gebied. Ook technisch ingewikkelde projecten met perforaties, stanslijnen, fluorkleuren, pop-ups of andere manieren van nabewerking kan je geheel aan aan mij overlaten.

Denk je nu: 'Dit klinkt goed'. Stuur me dan een mailtje en dan kunnen we binnenkort koffie drinken.


Samenwerkingen & Social
Flow Magazine - Sanoma - Uitgeverij Orlando - New Edition Stationary - New Edition Home - Kosmos Uitgevers - Blyde - Total Spiel - Het PR bureau - PR Boutique - Kidsproof.nl - Adinda's World

  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

fotografie portretten: hanke arkenbout

© Joyce Zethof - Grafische Vormgeving - 2019