Hi. Welkom.

Op zoek naar een grafisch vormgever? Dat is mooi, want dat is precies wat ik doe. Ik ben Joyce (35) wonend in Amsterdam Oost en heb inmiddels 9 jaar ervaring als grafisch vormgever. Na mijn studies aan het Media College en Artemis heb ik 6 jaar gewerkt als artdirector/vormgever bij Studio100%. Waar ik als vormgever en artdirector werkte aan Flow Magazine en later ook hun buitenlandse edities; Internationaal, Frankrijk en Duitsland. Sinds begin 2017 werk ik als freelancer voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Wat ik voor je kan betekenen

Werken aan ontwerpen met een flinke dosis liefde, aandacht, creativiteit en persoonlijkheid is datgene wat mij het gelukkigste maakt. Dus bij mij ben je aan het juiste adres om samen een boek, cover, magazine, brochure, campagne, huisstijl, kalender, stationery, persbericht of uitnodiging mee te creëren...

Ik werk nauwkeurig, hou overzicht, ben flexibel, luister goed naar je wensen en weet je te verrassen met mijn ontwerpen. Ook goed om te weten... ik blijf altijd kalm. Dat komt in de wereld van deadlines goed van pas. Daarnaast heb ik veel ervaring op drukwerk gebied. Ook technisch ingewikkelde projecten met perforaties, stanslijnen, fluorkleuren, pop-ups of andere manieren van nabewerking kan je geheel aan aan mij overlaten.

Denk je nu: 'Dit klinkt goed'? Stuur me dan een mailtje en dan kunnen we binnenkort om tafel zitten.

Op mijn Instagram account vind je trouwens nog meer werk uit mijn portfolio.

  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
Hanke_Arkenbout_Photography_portretfotog
20180608_182930.jpg
Hanke_Arkenbout_Photography_portretfotog

fotografie portretten: hanke arkenbout